Over Eye on Risk

Missie

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het inschatten en beheersen van de huidige en toekomstige risico’s in uw bedrijf. We willen een betrouwbare partner zijn op lange termijn. De tevredenheid van onze klanten en de resultaten die ze boeken, geven ons voldoening.

We gaan pragmatisch en resultaatgericht te werk en gaan steeds tot het uiterste om de risico’s in uw bedrijf tot een maximum te beperken. Dat doen we door middel van preventief advies, het analyseren en optimaliseren van uw verzekeringscontracten en het schrijven van clausules op maat. Met als uiteindelijk doel ervoor te zorgen dat u op beide oren slaapt.

Waarden

Correct

We gaan grondig te werk, met oog voor detail. We vertrekken steeds vanuit de dekking, om daarna op zoek te gaan naar de juiste prijs voor die dekking. Indien nodig, herschrijven we de polis, inclusief ‘kleine letters’.

 

Resultaatgericht

Al onze projecten resulteren in een vermindering van de totale verzekeringskost of een aanzienlijke verbetering van de dekking. In onze communicatie zijn we to-the-point, transparant en correct.

Gedreven en geëngageerd

We zijn een betrouwbare partner op lange termijn, die met u meedenkt. We gaan tot het uiterste en staan voor een no-nonsense, hands-on en dynamische aanpak.

Objectief en onafhankelijk

In tegenstelling tot makelaars hangen we niet af van de commissies van verzekeringsmaatschappijen. Wij verkopen zelf geen verzekeringspolissen. We staan dan ook voor 100% objectief advies.

Kwaliteit

Ons team bestaat uit professionele risico- en verzekeringsadviseurs met een ruime ervaring bij grote makelaars, verzekeraars en/of een big-4 accountantskantoor.

Vraag een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs

The Risk Interpreter BV • Eikenlaan 3 Bus 3 • 9880 Aalter • Tel: +32 497 69 07 80 • Ond.nr. : 0896.454.895

copyright 2020