Referenties

Risico- en verzekeringsadvies voor bedrijven en overheden

Klanten vertellen ons regelmatig hoe tevreden ze zijn over ons objectief advies en de resultaatgerichte aanpak. Van middelgrote onderneming tot beursgenoteerde bedrijf, van de privé- tot de overheidssector. Bij elk project gaan we tot het uiterste voor een oplossing op maat van de klant.

 

Hieronder vindt u een greep uit de cases die we onlangs realiseerden

Begeleiden van tenders

We begeleidden tenders in diverse sectoren (real estate, fashion, bouw, gezondheidszorg, voeding, technologie, overheid, uitzendsector…) van A tot Z inclusief audit van de huidige situatie, rapport met aanbevelingen, opmaak bestek, organisatie van meetings en Best & Final Offer, controle van Service Level Agreement en polissen.

Business Continuity Plan

Voor een multinational gingen we aan de slag met het opzetten van een Business Continuity Plan voor de Belgische activiteiten.

Openbare aanbesteding verzekeringen

Begeleiding van overheidsopdrachten rond de aankoop van verzekeringen voor meerdere steden en gemeenten, (grote) ziekenhuizen en overheidsbedrijven (o.a. in de energiesector).

Aansprakelijkheidsclaim

Ondersteuning bij een complexe aansprakelijkheidsclaim na bouwwerken op een haventerminal met diverse betrokken actoren in België en Nederland.

Aansprakelijkheidsclausules

Nazicht van en advies omtrent aansprakelijkheids-en verzekeringsclausules in de verkoopsvoorwaarden van een matrassenfabrikant.

Feasibility studie

We begeleidden van een feasibility studie m.b.t. het opzetten van een captive voor een bouwbedrijf (i.s.m. een captive manager uit Luxemburg).

Interim management

We namen tijdelijk het management van de verzekeringen op ons bij een bedrijf in de railway sector, bank- en telecomsector, een internationaal constructiebedrijf en een internationaal bedrijf in de gezondheidssector.

Klankbord verzekeringen

Voor een zaakvoerder en zijn verzekeringsmedewerkers analyseerden we de premies, volgden we de uitbetaling van de winstparticipatie op, woonden we meetings bij met de verzekeringsmakelaar en zorgden we ervoor dat de gemaakte afspraken werden nagekomen.

Wil u graag meer weten? Contacteer ons dan vrijblijvend.

 

The Risk Interpreter BV • Eikenlaan 3 Bus 3 • 9880 Aalter • Tel: +32 497 69 07 80 • Ond.nr. : 0896.454.895

copyright 2022